Popboks - Molder u komediji [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 19.04.2005. 00:00

Molder u komediji

House of D
Molder u komediji
David X Files Duchovny debituje kao režiser i scenarista komedije inspirisane njegovim odrastanjem. Radnja filma House of D se odvija pre trideset godina na Menhetnu. Tu se odvijaju svakodnevne avanture mladog umetnika Thomasa Warshawa i njegovog najboljeg prijatelja Pappasa (Robin Williams), mentalno zaostalog pazikuće. Iako priznaje da su se neki događaji iz filma zaista i dogodili, Duchovny kaže da House of D nije autobiografski: "Mnogo toga u filmu je stvarno iz mog detinjstva, ne toliko same scene, nego okolina i atmosfera."
Rus Anton Yelchin tumači lik Tommyja kao dečaka, dok sam Duchovny igra odraslog Thomasa u prologu i epilogu filma. Tommyjevu majku glumi Tea Leoni, koja je u stvarnom životu Duchovnyjeva supruga.


Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.