Popboks - Gnarls Barkley se bliže rekordu na top listama [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 19.05.2006. 00:00

Gnarls Barkley se bliže rekordu na top listama

Hit singl Crazy ovog američkog dueta mogao bi da uđe u istoriju britanskog charta ukoliko i osmu nedelju za redom ostane na No1 službene top liste, gde već gotovo dva meseca odoleva svakoj konkurenciji

Gnarls Barkley
Gnarls Barkley se bliže rekordu na top listama
Hit singl Crazy ovog američkog dueta mogao bi da uđe u istoriju britanskog charta ukoliko i osmu nedelju za redom ostane na No1 službene top liste, gde već gotovo dva meseca odoleva svakoj konkurenciji.
Prema dosadašnjim podacima, debitanski singl grupe Gnarls Barkley i dalje je najtraženiji i mogao bi zadržati prvu poziciju i osmu nedelju, što će biti najviše u poslednjih 12 godina, od rekordnog uspeha grupe Wet Wet Wet sa singlom Love Is All Around 1994. godine.
Najveća konkurencija ove nedelje su im LL Cool J i Jennifer Lopez sa singlom Control Myself: za sada im Gnarls Barkley beže po prodaji za čak 10.000 komada.
Ako duet Cee Lo Green - Dangermouse ostanu prvi, postaće deo slavne sedmorke koja je uspela da ostane na vrhu više od dva meseca, a poravnaće rezultat sa klasicima grupe Queen Bohemian Rhapsody i Two Tribes grupe Frankie Goes To Hollywood.


Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.