Popboks - Lily Allen se samonagrađuje [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 27.07.2006. 00:00

Lily Allen se samonagrađuje

Lily Allen
Lily Allen se samonagrađuje
Iz revolta što nije nominovana za Mercury Music Prize, ova britanska muzičarka, koja trenutno osvaja top liste hit singlom Smile, samoj sebi je dodelila nagradu od 20.000 funti - kao kompenzaciju!
Debitantski album Lily Allen, Alright, Still ušao je direktno na prvo mesto službene britanske top liste čim je objavljen.
Ali uprkos očekivanjima, komisija Mercury Music Prizea album ipak nije pustila u konkurenciju za novčanu nagradu od 20.000 funti, koja će biti dodeljena krajem godine.
Lily je zato isti iznos poklonila samoj sebi iz fonda svoje izdavačke kuće, koja veruje da pevačica od svih najviše zaslužuje nagradu.
 


Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.