Popboks - Kristali snimaju najbolju pesmu u karijeri [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 22.08.2007. 00:00

Kristali snimaju najbolju pesmu u karijeri

Gitarista Kristala Željko Markuš kaže da njegov bend u septembru ulazi u studio kako bi snimili - verovatno najbolju pesmu u svojoj karijeri

Kristali snimaju  najbolju pesmu u karijeri
Kristali snimaju najbolju pesmu u karijeri
Gitarista Kristala Željko Markuš kaže da njegov bend u septembru ulazi u studio kako bi snimili - verovatno najbolju pesmu u svojoj karijeri!
"Jako verujem u novu pesmu i vrlo sam zadovoljan. Autorski gledano, mislim da je možda nešto najbolje što smo uradili do sada i ljudi će biti zadovoljni. Sada samo treba da uđemo u moj kućni studio", rekao je Markuš agenciji Beta.
Kristali, koji su u petak svirali na Beer Festu, u poslednje vreme dosta su slušali Travis i nova pesma, kaže Markuš, ide u tom pravcu - "emocije, a ne snage i energije".
Nova stvar još uvek nema ime, jer bendu sa "imenima pesama i albuma teško ide".
Markuš je najavio da će publika moći da čuje novu pesmu najverovatnije do Nove godine, i to preko Interneta i video spota.
Zbog haosa i piraterije na muzičkom tržištu u Srbiji, Kristali ne razmišljaju o objavljivanju novog albuma, naslednika poslednje objavljenog Sve što dolazi (2001).
"Radimo i na albumu, ali užasno sporo. Izvinjavam se fanovima, znam da se oteglo, ali ovde je potpuno besmisleno izdavati albume. Pre ćemo dati džabe ljudima da skidaju pesmu, tako da ćemo ići na varijantu singlova. Osim ako ne dobijemo ozbiljnu ponudu nekog izdavača za album", kaže Markuš.
Markuš i pevač Dejan Gvozden trenutno su jedini originalni članovi Kristala, koji su debitovali albumom iz 1994. sa poletnim pesmama Osmi dan, Dva metra i Tako si lepa.
Izdali su i albume Dolina ljubavi (1997) i ponovo snimljene rane pesme na albumu live@studio6 (2004).


Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.