Popboks - Blaze Bayley u Srbiji [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 05.10.2007. 09:13 · 1

Blaze Bayley u Srbiji

Bivši pevač Iron Maiden u periodu 1994-99. će 12. oktobra održati koncert u novosadskom klubu NS Time, a sutradan u holu bioskopa City akademik SKC Novi Beograd (bivša Politehnička akademija)

Bivši pevač Iron Maiden u periodu 1994-99. će 12. oktobra održati koncert u novosadskom klubu NS Time, a sutradan u holu bioskopa City akademik SKC Novi Beograd (bivša Politehnička akademija).

Blaze Bayley gostuje u Srbiji u okviru turneje My life - unplugged i tom prilikom izvodi pesme iz tri poglavlja karijere: sa grupom grupa Wolfsbane, Iron Maiden i sada Blaze.



Komentari

  • Gravatar for davor
    davor (gost) | 14.10.2007. 21.26.43
    Odlican nastup,energija,originalnost !
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.