Popboks - Krš i Grupa kao Takva svirali u Akademiji [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 02.11.2007. 15:26 · 1

Krš i Grupa kao Takva svirali u Akademiji

U skoro punoj velikoj sali kluba Akademija sinoć su nastupili mladi beogradski sastavi Krš i Grupa kao Takva

U skoro punoj velikoj sali kluba Akademija sinoć su nastupili mladi beogradski sastavi Krš i Grupa kao Takva.

Publika je, iako uglavnom prisutna prvenstveno radi Krša, odlično reagovala i na pesme nešto mlađe Grupe Kao Takve.

Osim široj publici poznatih pesama oba benda, posetioci su imali priliku da nešto duže uživaju u energičnom nastupu Krša, dok je odabir i broj pesama GKT ukazivao na donekle kraći staž – kako izvođača, tako i publike ovog odličnog trija.

Grupi Kao Takvoj je ovo jedan od prvih većih beogradskih nastupa do sada, ali je čak i onima koji njene članove ne prepoznaju od ranije (i iz nekih drugih konteksta – Ex Misha, Horkestar…) bilo sasvim jasno da se radi o iskusnim muzičarima.

Njihova muzika se uglavnom drži dalje od eksperimenta i oslanja na savremeni indie rock zvuk, a pesme su mahom na engleskom jeziku.

Pre i posle svirke, u velikom klubu muziku su birali Kerozeena & the Star-children, a u malom odnedavno poluproslavljeni duo Zalutale sa Rejva.



Komentari

  • Gravatar for ivan tobić - batut
    ivan tobić - batut (gost) | 02.11.2007. 17.46.22
    "poluproslavljeni", hahaha! kako smešan neologizam! hahahaha, "poluproslavljeni", haha ha ha... uh, ću ispustim dušu! uh...
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.