Popboks - Novi spot Partibrejkersa [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 07.11.2007. 17:27 · 7

Novi spot Partibrejkersa

Prvi video spot sa novog albuma Partibrejkersa Sloboda ili ništa je snimljen za pesmu Lobotomija (ujedno i prvi singl tog izdanja), a možete ga pogledati OVDE.

Sedmi studijski album ovog benda je objavio PGP RTS, a CD se od 2. novembra može kupiti u njihovoj prodavnici u Makedonskoj ulici u Beogradu.

Prvi video spot sa novog albuma Partibrejkersa Sloboda ili ništa je snimljen za pesmu Lobotomija (ujedno i prvi singl tog izdanja), a možete ga pogledati OVDE.

Sedmi studijski album ovog benda je objavio PGP RTS, a CD se od 2. novembra može kupiti u njihovoj prodavnici u Makedonskoj ulici u Beogradu.

Spot Lobotomiju ("lobotomija, monotonija, jedini način življenja") je u zgradi BIGZ-a prošlog meseca snimio Ivan Markov, reditelj klasika Geto – tajni život grada.

Album Sloboda ili ništa je, podsetimo, prošle godine snimljen u zemunskom studiju Kod Bareta, uz pomoć u produkciji nekadašnjeg bubnjara Igora Borojevića.



Komentari

  • Gravatar for manojlo
    manojlo (gost) | 07.11.2007. 16.48.13
    Brejkersi su vec toliko veliki da im se sve oprasta pesma je ista kao 42 prethodne nema veze
  • Gravatar for zaffa
    zaffa (gost) | 07.11.2007. 18.02.32
    kod brejkersa sve po starom osim uvek novih basiste i bubnjara
  • Gravatar for Deki
    Deki (gost) | 07.11.2007. 19.01.22
    Ma hajde ljudi, malo pozitivne energije! Cane Care, Cane Care, Cane Care...
  • Gravatar for Zlobotomija
    Zlobotomija (gost) | 07.11.2007. 20.16.21
    shupljak...
  • Gravatar for pacov
    pacov (gost) | 08.11.2007. 00.35.00
    bez frke sredice vec Hrcak pozitivnu kritiku
  • Gravatar for Srecko Tuka
    Srecko Tuka (gost) | 08.11.2007. 07.39.05
    Brejkersi su jedan od onih velikih bendova koji na pozitivnu energiju gledaju taman kao i na negativnu. Nesto slicno Cak Beriju: Mozete da ga volite, mozete da ga mrzite, ali to ne utice na cinjenicu da je jedan od najuticajnijih autora u istoriji roka. Slicno je sa Brejkersima. Uzasno velik, bitan i kvalitetan bend. Da li ih vi licno volite ili ne? Koga je briga. Licno jedva cekam da cujem album, ako je na nivou prvog singla, bice to ladno album godine. Nego ko ne zna, ne vrijedi mu objasnjavati... :)
  • Gravatar for bernad panasonic
    bernad panasonic (gost) | 08.11.2007. 16.51.58
    Album nije na nivou prvog singla i na osnovu nekoliko slusanja cini se da je slabiji od predhodnog albuma. Sa druge strane, oni su Partibrejkers i mnogo su veliki. Omot je mnogo ruzan, tacnije i nema ga, bas me zanima da li je tipu koji je radio omot nesto placeno. Album su svirali Rac i Utvar, jer zna neko ko je nova ritam sekcija? Produkcija je na nivou proslog albuma, nije mi jasno sto im Koja nije radio produkciju. Bubanj zvuci tanko u nekim delovima. Nastavlja se trend sa proslog albuma i to jos drasticnije da se u pesmama ama bas sve vrti oko Canetovog pevanja. Aranzmani su im sve gori i gori. Textovi se vrte oko vere, nase svakodnevnice i Canetove zene. Tu i tamo se cini da se teme pojedinih pesama preplicu. Sva u svemu, moglo je i bolje, ali su jos uvek iznad prakticno svih bendova kod nas. Bar tri pesme ce biti sigurni koncertni hitovi
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.