Popboks - 1000 downloada za Marconiera [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 09.01.2008. 15:20 · 2

1000 downloada za Marconiera

Izdavač NišCafe Records očekuje da maxi singl niškog repera Marconiera Svi u kraju, prvo online izdanje ove kuće, ovih dana bude “skinut” po 1000. put. 

Marconiero je nekadašnji član niške rep grupe D-Fence, a u pomenutom singlu mu je gostovao lokalni MC I-Bee.

Iz NišCafe Recordsa najavljuju da će se do kraja januara pojaviti i fizičko izdanje singla koje će, pored remixa (dostupnih u online verziji), sadržati i dodatni materijal.

Izdavač NišCafe Records očekuje da maxi singl niškog repera Marconiera Svi u kraju, prvo online izdanje ove kuće, ovih dana bude “skinut” po 1000. put. 

Marconiero je nekadašnji član niške rep grupe D-Fence, a u pomenutom singlu mu je gostovao lokalni MC I-Bee.

Iz NišCafe Recordsa najavljuju da će se do kraja januara pojaviti i fizičko izdanje singla koje će, pored remixa (dostupnih u online verziji), sadržati i dodatni materijal.

Singl će, između ostalog, biti distribuiran preko NišCafe online shopa, a posebna verzija CD-a na kojoj će se naći i spot biće besplatno deljena uz 56. broj niškog magazina Pressing.

Tiraž izdanja biće ograničen a svaki primerak numerisan. 

“Očigledno je da ovakva distribucija muzike ima smisla i kod nas jer je Svi u kraju za vrlo kratko vreme postala hit kako u Nišu, tako i drugim delovima Srbije, što je ranije, uz fizičko izdanje na CD-u i regularnu distribuciju bilo daleko teže postići”, dodaju iz NišCafe Recordsa.

Marconiero (ova portugalska reč opisuje notornog uživaoca marihuane) u svom studiju radi na pesmama za prvi album, a paralelno i na projektu na kojem pored njega učestvuju DJ Funky Junkie i Pity, gitarista Goribora.

“Trenutno radim na svom solo albumu i na pesmama koje bi trebalo da se pojave na prvom albumu I-Beeja",  kaže za Popboks Marko Jovanović a.k.a. Marconiero.

"U pregovorima smo sa izdavačkom kućom Prohibicija; ako sve bude u redu, možda se nešto pojavi na proleće. Takođe, imamo već radne verzije pesama koje sam uradio sa Pityjem i DJ Funky Junkiejem”, kaže Marconiero.



Komentari

  • Gravatar for jami
    jami (gost) | 09.01.2008. 18.59.19
    Svi u kraju znaju ko je najaci.Malo bolje od discipline,goribora i mc sajsi zajedno.Sta je osmesi su prazni?
  • Gravatar for Nemanja
    Nemanja (gost) | 10.01.2008. 12.43.23
    Lepo je shto se i popboks kadkad seti juzne pruge. Lepo Lepo
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.