Popboks - Amy Winehouse ne može na Grammyje [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 08.02.2008. 12:09 · 3

Amy Winehouse ne može na Grammyje

Američke vlasti su i ove godine odbile zahtev za izdavanje vize britanskoj pevačici Amy Winehouse pred dogovoreni nastup na ceremoniji dodele Grammy nagrada.

Ona će u nedelju ipak nastupiti  iz Londona, preko satelita, navodi BBC.

Američke vlasti su i ove godine odbile zahtev za izdavanje vize britanskoj pevačici Amy Winehouse pred dogovoreni nastup na ceremoniji dodele Grammy nagrada.

Ona će u nedelju ipak nastupiti  iz Londona, preko satelita, navodi BBC.

Pevačici je prvi put viza odbijena prošle godine zbog kazne norveškog suda za posedovanje kanabisa.

Njen menadžment nije naveo razlog za novo odbijanje vize.

Amy je u Americi postigla veliki uspeh: album Back to Black prodat je u 1,5 miliona primeraka i novinovan za čak šest Grammyja.

Britanska zvezda se prošlog meseca prijavila u rehabilitacioni centar par dana pošto se u medijima pojavio snimak na kojem navodno puši krek.

Inače, Amy Winheouse je krajem prošle godine otkazala niz koncerata i nastupa zbog problema sa narkoticima.

Vlasnica najprodavanijeg albuma u Britaniji 2007. godine namerava da idućeg meseca uloži žalbu protiv odluke norveškog suda.



Komentari

  • Gravatar for fuzbaler
    fuzbaler (gost) | 08.02.2008. 12.44.26
    Ja se stvarno izvinjavam, ali ko je ova osoba. U zadnjih mesec dana mediji su prepuni informacija o njenim licnim problemima, evo i vi je stavljate u HEADLINE... Cime je zaduzila ovaj svet toliko? Hvala
  • Gravatar for simpatizer
    simpatizer (gost) | 08.02.2008. 13.12.14
    ejmi je jedina medijska osoba koja je zabavna. sto se vise drogira, to je zabavnija...
  • Gravatar for akira
    akira (gost) | 09.02.2008. 08.20.44
    Amy je divna. To sa drogirannjem je samo nesto sto je pokupila ziveci hrabro i beskompromisno. Mainstream ima smisla dok su tu takve osobe. Posebna lepota je u tome sto je svaki njen nastup neizvestan, i ako ga i uopste bude opet je neizvestan, jer neki liveovi bude katastrofa a neki neverovatno dobari... Bilo bi fino (i mislim poslovno mudro) DA SE DOVEDE U SRBIJU. Pa sta bude da bude... :D
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.