Popboks - Popečitelji nastupili u Letnjoj Šikari [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 18.05.2008. 12:30 · 4

Popečitelji nastupili u Letnjoj Šikari

Sastav Popečitelji održao je sinoć, pred oko 300 posetilaca, koncertnu promociju drugog albuma Horizonti na brodu Letnja Šikara.

Gitarista benda Saša Furunović je posle koncerta za Popboks izjavio kako je bend zadovoljan koncertom - pre svega reakcijom publike, koja je sve vreme igrala i često komunicirala sa bendom između pesama.

Sastav Popečitelji održao je sinoć, pred oko 300 posetilaca, koncertnu promociju drugog albuma Horizonti na splavu Letnja Šikara.

Gitarista benda Saša Furunović je posle koncerta rekao za Popboks da je bend zadovoljan koncertom, pre svega reakcijom publike, koja je sve vreme igrala i često komunicirala sa bendom između pesama.

„Uzbuđenje je bilo veliko. Novi prostor zaista odlično izgleda, ali nismo mogli da pretpostavimo koliko će ljudi doći i kako će reagovati“, rekao je on.

Trio je počeo nastup malo pre ponoći prvim singlom sa albuma, pesmom Kilogrami.

Tokom nešto više od sat vremena, Popečitelji su izveli većinu pesama sa novog albuma i nekoliko sa prvenca Ko radi? (Zvečarke, Kružni put 84, Ko radi?...).

Pre koncerta, publiku je funky setom zagrevao DJ Steva Glušac.



Komentari

  • Gravatar for b
    b (gost) | 18.05.2008. 12.54.46
    odlican koncert, dobar zvuk, dobar prostor, dobra atmosfera, dobar provod. jedino je trajalo koju pesmu predugo.
  • Gravatar for S_Kid
    S_Kid (gost) | 18.05.2008. 13.32.38
    Svaka čast Popečiteljima na odličnoj svirci, ali koncert je kasnio skoro puna dva sata! A na baneru Hrčka bio je čak najavljivan za 21h! Dajte poradite malo na organizaciji, na onu Šikaru je teško i doći, a vratiti se kući je prava umetnost. Pa i da je i centru, ovakva kašnjenja stvarno nemaju smisla.
  • Gravatar for salebghouse
    salebghouse (gost) | 18.05.2008. 18.37.05
    Koncert je bio solidan,jedino mi se ne svidja sto su produzili pesme.Za ostalo-sve pohvale
  • Gravatar for vv
    vv (gost) | 19.05.2008. 13.24.28
    autenticno i besprekorno
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.