Popboks - The BellRays: Na zadatku [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 11.07.2008. 15:40 · 2

The BellRays: Na zadatku

Valja imati dovoljno samopouzdanja da bi se ostavio dobar utisak pred malobrojnom, tek okupljenom publikom u nepopularnom terminu (20 h) na najvećoj bini Exita.

Kalifornijski sastav The BellRays našao se pred zanimljivim izazovom.

Valja imati dovoljno samopouzdanja da bi se ostavio dobar utisak pred malobrojnom, tek okupljenom publikom u nepopularnom terminu (20 h) na najvećoj bini Exita.

Kalifornijski sastav The BellRays našao se pred zanimljivim izazovom.

Amerikancima raspored dodatno nije išao na ruku, pošto su u prvim redovima bili uglavnom najvatreniji fanovi Nightwisha. BellRays su, međutim, pokazali kako se ta situacija može preokrenuti.

Neumoljiva ritam sekcija koja u sećanje priziva Ramonese i Stoogese, te pravoverni rifovi (u tradiciji MC5 i AC/DC) Boba Vennuma, koji se sve vreme uživljavao i skakao, lako su raspršili letargiju u publici, isporučujući garažni zvuk kom odjeci soula i motowna daju dodatnu snagu.

Pevačica Lisa Kekaula je, očekivano, briljirala, a prosvetljenje se dogodilo pri kraju, kada je bilo jasno da publika, iako su joj zvuci prijali, ne uspeva da na pravi način podrži bend. "Je l vi to pravite neku buku?” provocirala je Kekaula, drsko ustremivši pogled u prve redove.

Uzvraćeno joj je ovacijama i aplauzom. Misija je, dakle, uspela.

Nebojša Marić



Komentari

  • Gravatar for gledao sam 2x...
    gledao sam 2x... (gost) | 11.07.2008. 15.07.40
    ...klubska nastupa The BellRaysa do sada. I slobodno mogu da kazem da sviraju podjednako dobro, bez obzira da li ih gleda 15 ili 50 ljudi. Ali The Gossip ce da ih razvale veceras!!!
  • Gravatar for predobro
    predobro (gost) | 16.07.2008. 01.33.55
    prekratko, prerano
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.