Popboks - Rundek i Marčelo otvaraju Scena Fest [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 28.07.2008. 15:38 · 2

Rundek i Marčelo otvaraju Scena Fest

Darko Rundek i njegov Cargo orkestar sviraće u četvrtak, 31. jula, na otvaranju Scena Festa koji u Inđiji traje do 13. avgusta.

Organizatori festivala, Kulturni centar Inđije, saopštili su da će Rundek nastupiti na besplatnom koncertu u ulici Vojvode Stepe.

Darko Rundek i njegov Cargo orkestar sviraće u četvrtak, 31. jula, na otvaranju Scena Festa koji u Inđiji traje do 13. avgusta.

Organizatori festivala, Kulturni centar Inđije, saopštili su da će Rundek nastupiti na besplatnom koncertu u ulici Vojvode Stepe.

Osim Inđije, Rundek nema drugih zakazanih koncerata u Srbiji, a za septembar je najavio izlazak živog albuma snimljenog prošle godine na koncertu u Domu omladine Beograda. Ovaj snimak nastao je na koncertu 23. marta prošle godine kada su Rundek & Cargo održali pet koncerata u Beogradu promovišući album Mhm a-ha oh yeah da-da.

Drugog dana Scena festa na istom mestu će nastupiti Marčelo, a predgrupa su Iskaz i Svedoci.

Kao i ranijih godina, i ovogodišnji Scena Fest će se održavati na više lokacija u Inđiji i obilovaće dešavanjima različitog karaktera, od koncerata (Kal, Vrelo, Miki Jevremović) i predstava gostujućih pozorišta, do izložbi, projekcija filmova i tematskih žurki koje će biti organizovane svake večeri u pozorišnom kafeu, novom prostoru Kulturnog centra, čije je otvaranje zakazano za petak, 25. jul.

Festival će biti zatvoren u Vili Stanković (Čortanovci) premijerom predstave Rozenkranc i Gildenstern su mrtvi Toma Stoparda u režiji Jovana Grujića.



Komentari

  • Gravatar for ivan't
    ivan't (gost) | 28.07.2008. 19.59.53
    prošlogodišnji besplatni koncert horkestra i del arno benda na ulici, dan pre nastupa pepersa i ostalih bio je nebrojeno puta bolji i vojvođanskiji od prevare koja je usledila dan kasnije.
  • Gravatar for Pedja
    Pedja (gost) | 28.07.2008. 21.30.29
    Svakako svaka cast cimbenicima Indjijske opcine. Besplatan cert Rundeka. Malo li je?
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.