Popboks - Moguće okupljanje Haustora [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 13.12.2008. 11:43 · 6

Moguće okupljanje Haustora

Pred koncert 17. decembra u Sava centru, Darko Rundek kaže da će to biti prilika za rekapitulaciju dosadašnjeg rada Cargo orkestra, a najavljuje i mogućnost okupljanja Haustora za 30-godišnjicu benda.

Rundek kaže da će na koncertu objaviti detalje o daljoj sudbini Carga, da će taj nastup biti sniman TV kamerama pa je moguće izdavanje DVD-ja, te da naredne godine snima novi album.

Pred koncert 17. decembra u Sava centru, Darko Rundek kaže da će to biti prilika za rekapitulaciju dosadašnjeg rada Cargo orkestra, a najavljuje i mogućnost okupljanja Haustora za 30-godišnjicu benda.

Rundek za svoju beogradsku promotersku agenciju Long Play kaže da će na koncertu objaviti detalje o daljoj sudbini Carga, da će taj nastup biti sniman TV kamerama pa je moguće izdavanje DVD-ja, te da naredne godine snima novi album.

U ranijim intervjuima Rundek je pominjao mogućnost da ponovo zasvira sa Haustorom, a na pitanje da li je do izgledno 2009, on kaže:

“Haustor ako bude želio i mogao, izabrat će 2009. ili 2010. godinu kao svoj 30. rođendan, a kako će ga proslaviti - intimno ili javno - još nije odlučeno. Nitko ne može sa sigurnošću tvrditi koje godine smo bendu nadjenuli to ime. Prvi album je izašao 1981. godine”.

Inače, sve ulaznice za koncert 17. decembra od danas su rasprodate.



Komentari

  • Gravatar for nema se
    nema se (gost) | 13.12.2008. 11.39.32
    ne moze se
  • Gravatar for Nikola
    Nikola (gost) | 13.12.2008. 15.01.14
    Ova je grupa vredna ponovnog okupljanja!
  • Gravatar for Krle
    Krle (gost) | 13.12.2008. 15.41.07
    Iskreno se nadam ponovnom okupljanju Haustora!
  • Gravatar for 60-65
    60-65 (gost) | 13.12.2008. 17.59.04
    iako mnogi ne zele da priznaju rundekova post-haustorovska karijera deluje tumarajuce poput "gusaka u magli"; uz svu mogucu podrsku (sto od medija sto od publike)materijal iz druge faze ruku na srce ima jako malo svetlih momenata; prekid karijere haustora (pred izlazak 5. albuma) se desio u najnezgodnije moguce vreme kad je grupa bila u kreativnom usponu; sa druge strane mnogi zanemaruju uticaj srdjana zljebacica(alijas sacher)koji je i veci kreativni potencijal od rundeka licno sumnjam da rundek moze da se "probudi"..ali cuda se dogadjaju..(licno verujem u sachera)
  • Gravatar for slax
    slax (gost) | 13.12.2008. 19.03.37
    imam informaciju iz prve ruke da rade na tome! tako da....zadnji pogled na Jarsaleim mozda opet u nasem gradu!
  • Gravatar for ivan
    ivan (gost) | 13.12.2008. 21.10.26
    Pa, kad se ponovo okuplja svaka šuša, može i Haustor. Bar su to dobre pesme...
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.