Popboks - Štuke letu u Beograd [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 19.03.2009. 11:44

Štuke letu u Beograd

Sarajevska grupa Letu Štuke održaće 10. aprila koncert u beogradskom Domu omladine.

Bend na svom sajtu najavljuje sarajevski vikend u Beogradu, pošto će dan kasnije na istom mestu svirati Zabranjeno Pušenje.

Sarajevska grupa Letu Štuke održaće 10. aprila koncert u beogradskom Domu omladine.

Bend na svom sajtu najavljuje sarajevski vikend u Beogradu, pošto će dan kasnije na istom mestu svirati Zabranjeno Pušenje.

"Daćemo sve od sebe. Čujem da tu već imamo dovoljno publike da možemo napraviti dobar koncert. Beograd je najveći grad na teritoriji bivše Jugoslavije, a gdje je veliki grad tu su i kriteriji viši. Postoji mala trema u bendu, ali mislim da će biti super jer je to dobra publika i prilično fleksibilna", kaže lider grupe Dino Šaran.

On najavljuje sat i po, a možda i više energije sa albuma Letu Štuke (2004) i Proteini i ugljikohidrati (2007), sa kojih su se izdvojile pesme Tesla, Pera Papacoder i Sunce, u kojoj gostuje Darko Rundek.

Šaran je gostovanje uzvratio na Rundekovom decembarskom koncertu u Sava centru, kada mu se tokom bisa pridružio u izvedbi Sunca.

"Mene su ljudi poslije Sava centra dosta zvali. Privatno imam nekih prijatelja iz javnog života, poput Sergeja Trifunovića i Žike Todorovića i njima se jako sviđa naš rad", kaže Šaran.

"Javlja nam se i dosta fanova preko Facebooka. Kolika nam je publika u Beogradu zasad ne znam. Vidjećemo u Domu omladine 10. aprila."

Karte će se uskoro naći u prodaji, po ceni od 800 dinara.

Organizator koncerta je Long Play. 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.