Popboks - Od Woodstocka do Woodstocka [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 23.03.2009. 17:53

Od Woodstocka do Woodstocka

Suosnivač Woodstocka Michael Lang ima ambiciju da prikupi novac i organizuje bar jedan događaj kojim bi se obeležila 40. godišnjica najpoznatijeg hippie festivala.

Ideja je da karte budu besplatne, i da čovekova okolina pretrpi što manje stresa na proslavi jubileja, na kojoj bi, prema Langu, nastupili The Who, Santana i Crosby, Stills & Nash.

"Možda Joe Cocker."

Suosnivač Woodstocka Michael Lang ima ambiciju da prikupi novac i organizuje bar jedan događaj kojim bi se obeležila 40. godišnjica najpoznatijeg hippie festivala. 

Ideja je da karte budu besplatne, i da čovekova okolina pretrpi što manje stresa na proslavi jubileja, na kojoj bi, prema Langu, nastupili The Who, Santana i Crosby, Stills & Nash.

"Možda Joe Cocker", rekao je on Billboardu.

"A bili bi tu i ljudi poput Stevea Earlea i Bena Harpera. Svakako, ima mesta za Chili Pepperse i Davea Matthewsa."

Od originalnog Woodstocka iz 1969. održan je niz "repriza", uključujući Woodstock 1999, zapamćen prvenstveno po tuči i silovanjima. 

Osim u Njujorku, Lang bi voleo da organizuje proslavu i u Berlinu.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.