Popboks - Bon Iver i Beth Gibbons, humanitarni šetači [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 03.06.2009. 10:06 · 1

Bon Iver i Beth Gibbons, humanitarni šetači

Frontmen Bon Ivera Justin Vernon i pevačica Portisheada Beth Gibbons priključili su se dobrotvornim akcijama koje šetnjom prikupljaju sredstva u borbi protiv AIDS-a i raka dojke.

Vernon će biti počasni predsednik manifestacije AIDS Walk Wisconsin, dok će Beth Gibbons učestvovati u šetnji 10K Bristol SunWalk.

Frontmen Bon Ivera Justin Vernon i pevačica Portisheada Beth Gibbons priključili su se dobrotvornim akcijama koje šetnjom prikupljaju sredstva u borbi protiv AIDS-a i raka dojke.

Vernon će biti počasni predsednik manifestacije AIDS Walk Wisconsin, dok će Beth Gibbons učestvovati u šetnji 10K Bristol SunWalk.

"Drago mi je što moja muzika može da pomogne AIDS Walk Wisconsinu da prikupi novac u borbi protiv AIDS-a i ponosan sam što sam njen predsednik", rekao je Vernon, koji će se na manifestaciji koja se održava 11. oktobra obratiti prisutnima i odsvirati nekoliko pesama, ali nije poznato da li će učestvovati i u šetnji.

Beth Gibbons će, međutim, sigurno šetati na manifestaciji koja će biti održana 5. jula u Bristolu, a pozvala je i sve fanove Portisheada da joj se pridruže u borbi protiv raka dojke.



Komentari

  • Gravatar for iiiiiiiii
    iiiiiiiii (gost) | 03.06.2009. 09.25.49
    aj dovedite tog cara u bg
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.