Popboks - Spejs u krizi [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 23.06.2009. 15:18

Spejs u krizi

MySpace će u narednom periodu otpustiti dve trećine radnika zaposlenih u njihovim kancelarijama izvan SAD, a najmanje četiri kancelarije će biti zatvorene.

Polovina korisnika MySpacea živi izvan SAD, a nakon izmena broj zaposlenih će spasti sa 450 na 150.

MySpace će u narednom periodu otpustiti dve trećine radnika zaposlenih u njihovim kancelarijama izvan SAD, a najmanje četiri kancelarije će biti zatvorene.

Polovina korisnika MySpacea živi izvan SAD, a nakon izmena broj zaposlenih će spasti sa 450 na 150.

Nakon redukcija, glavna međunarodna predstavništva MySpacea biće smeštena u Londonu, Berlinu i Sidneju, a kancelarije u Argentini, Brazilu, Kanadi, Francuskoj, Indiji, Italiji, Meksiku, Rusiji  i Švedskoj biće restrukturisane, prenosi Reuters.

Konkurentski Facebook ima dvostruko više korisnika od MySpacea, saopštila je kompanija comScore.Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.