Popboks - Rundek peva Šabana [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 25.06.2009. 15:08

Rundek peva Šabana

Darko Rundek i Cargo Orkestar će 14. avgusta nastupiti na festivalu Nišvil.

Organizatori saopštavaju da će značajan deo programa Rundek posvetiti Šabanu Bajramoviću, izvodeći nekoliko njegovih pesama.

Darko Rundek i Cargo Orkestar će 14. avgusta nastupiti na festivalu Nišvil..

Organizatori saopštavaju da će značajan deo programa Rundek posvetiti Šabanu Bajramoviću, izvodeći nekoliko njegovih pesama.

Iz Nišvila kažu da će festival i ove godine odati zaslužene počasti Bajramoviću kroz nastavak akcije "Prijatelji Šabanu", koja je pod pokroviteljstvom predsednika Borisa Tadića i Ministarstva kulture, i uz pomoć gradonačelnika Niša i Beograda, započeta koncertom u Sava Centru 6. decembra prošle godine.Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.