Popboks - Rokeri u likovnoj galeriji [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 24.07.2009. 21:34

Rokeri u likovnoj galeriji

Od 28. jula do 11. avgusta u Galeriji FLU biće postavljena multimedijalna izložba Tempo, tempo sa radovima domaćih muzičara koji se bave I slikarstvom, vajarstvom i grafikom.

Tako će se predstaviti Zoran Marinković, Danijel i Žolt Kovač , Đile Marković, Mita Jovančić, Kralj Čačka, Uroš Đurić, Mafa Hadžiahmetović, Ivan Bon, Vladimir Markoski, Bojan Slačala i Milica Ružičić.

Od 28. jula do 11. avgusta u Galeriji FLU biće postavljena multimedijalna izložba Tempo, tempo sa radovima domaćih muzičara koji se bave I slikarstvom, vajarstvom i grafikom.

Tako će se predstaviti Aleksandar Cvetković (ex Siluete), Zoran Marinković (Bjesovi), Danijel i Žolt Kovač (Jarboli), Đile Marković (Supernaut, priložena ilustracija), Mita Jovančić (Block Out), Nenad Marić - Kralj Čačka, Uroš Đurić (ex Urbana Gerila), Mafa Hadžiahmetović (Irfan Muertes), Ivan Bon (Mistakemistake), Vladimir Markoski (Šmajser), Bojan Slačala (Stuttgart Online) i Milica Ružičić (The Cruellas).

Tema projekta Tempo, tempo je sinkretizam likovnosti i muzike, a „izložba je pokazatelj da ritam, kompozicija, tempo, zvuk, odjek, forma, pokret, stav, ton, buka, instrumenti se podjedanako koriste u slici i u muzici“.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.