Popboks - Shomy Woodman, Laka Ruka i Rowetta [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 20.08.2009. 19:55

Shomy Woodman, Laka Ruka i Rowetta

Prošle nedelje je u Srbiji boravila bivša pevačica Happy Mondaysa Rowetta Satchell, a razlog za posetu je bila saradjna sa smederevskim muzičarem Shomyjem Woodmanom (na slici).

Pesmu Say What I See, koju pored Shomy Woodmana i Rowette, potpisuje i Laka Ruka (Robert Medić, član kanadske grupe Waltz Darling), možete preslušati u rubrici Scena!

Prošle nedelje je u Srbiji boravila bivša pevačica Happy Mondaysa Rowetta Satchell, a razlog za posetu je bila saradjna sa smederevskim muzičarem Shomyjem Woodmanom (na slici).

Pesmu Say What I See, koju pored Shomyja Woodmana i Rowette, potpisuje i Laka Ruka (Robert Medić, član kanadske grupe Waltz Darling), možete preslušati u rubrici Scena!

Iza pesudonima Shomy Woodmen krije se Miroslav Kraupa, koji je 90-ih svirao u sastavu Bioskop.

Trio trenutno snima pesmu Count the Days, a u planu je i pesma za film The Box, za koju je tekst pisao Slavoljub Stanković, autor romana po kom se snima film.

Rowetta je 80-ih sarađivala sa Simply Red (album Stars) i Inner City, 2004. godine je bila u jednom od najgledanijih reality programa The X-Factor, i pojavljuje se u filmu 24 Hour Party People.

Uskoro ćemo objaviti ekskluzivan video intervju sa Rowettom, urađen u studiju Digimedije, gde je sniman deo spota za singl Say What I See.

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.