Popboks - Praznik za uši [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 23.12.2009. 11:00 · 7

Praznik za uši

Beogradski MC, DJ i bitmejker Bdat Džutim, poznatiji kao Timbe iz trija Bad Copy, u petak će u beogradskom klubu Batler (Francuska broj 6), održati koncertnu promociju svog debi solo albuma Praznik za uši, koji baš na taj dan i izlazi na tržište, u izdanju kuće Magmedia.

Beogradski MC, DJ i bitmejker Bdat Džutim, poznatiji kao Timbe iz trija Bad Copy, u petak će u beogradskom klubu Batler (Francuska broj 6), održati koncertnu promociju svog debi solo albuma Praznik za uši, koji baš na taj dan i izlazi na tržište, u izdanju kuće Magmedia.

Materijal za album je nastajao godinama, u saradnji sa uobičajenom ekipom prijatelja-kolega (Bauk skvod, Bvana iz Lagune, Ajs i Wikluh Sky iz matičnog Bad Copyja, Šef Sale iz Beogradskog sindikata), ali i eminentnih regionalnih hip hop umetnika (najpriznatiji hrvatski hip hop producent Koolade i DJ Goce iz legendarnog skopskog hip hop sastava S.A.F.).

Praznik za uši je sniman u studiju Bad Copyja u zgradi BIGZ-a i studiju Beogradskog sindikata, a najveći deo produkcije je obavio sve zaposleniji megatalentovani niški hip hop producent Jan Zoo (pored već pomenutog Kooladea, Aleksandra Prokića iz Beogradskog sindikata i drum n' bass kolektiva Codex, koji su isproducirali pesme za koje su radili muziku).

Album će na koncertu moći da se kupi po najpovoljnijoj ceni.

Domaćinu će u Batleru podršku pružiti i brojna hip hop grupacija Brigada (koju čine Šef Sale iz BS-a, Marlon Brutal, Sick Touch, Žozi...), kao i eminentni hop hop DJ-evi Kobazz i Raid.

Praznik za uši će već od sutradan, u subotu, moći da se nabavi u Kobazz skejt šopu u TC Sremska i SUTR Drvo javorovo, u ulici Kneginje Zorke broj 3 u Beogradu.

Početak koncerta u Batleru je najavljen za 22h.

 PRAZNIK ZA UŠI



Komentari

  • Gravatar for veliki brat veliki mozak
    veliki brat veliki mozak (gost) | 23.12.2009. 10.45.57
    bad copy je trio? ko je ovaj ortak?
  • Gravatar for shushumigga
    shushumigga (gost) | 23.12.2009. 11.40.06
    nadam se da si sarkastican
  • Gravatar for
    Anoniman (gost) | 23.12.2009. 11.50.08
    nadam se da si ironican
  • Gravatar for realno
    realno (gost) | 23.12.2009. 12.43.50
    nadam se da si realan
  • Gravatar for jeeee
    jeeee (gost) | 23.12.2009. 17.02.43
    jeeeejjj napokon timbe , prvi boom najocekivanije sranje u 2009. poklon za 2010..
  • Gravatar for tozzinjo
    tozzinjo (gost) | 24.12.2009. 17.16.03
    album je masna repchina. konkretna prica i direktno u glavu bez suvisnih proseravanja kojima timbe nikad nije ni bio sklon...album za prave rep igrace.
  • Gravatar for buzz
    buzz (gost) | 24.12.2009. 19.05.54
    konachnoooooooooo
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.