Popboks - Okačite svoj plakat [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 11.01.2010. 13:20 · 1

Okačite svoj plakat

Već tri meseca u Srbiji postoji jedinstvena društvena mreža Plakatt, posvećena objavljivanju i pronalaženju događaja (koncerata, izložbi, filmskih premijera).

Već tri meseca u Srbiji postoji jedinstvena društvena mreža Plakatt, posvećena objavljivanju i pronalaženju događaja (koncerata, izložbi, filmskih premijera).

Plakatt je besplatan servis na kome korisnici mogu veoma lako da pregledaju šta se dešava u njihovom, ili bilo kom drugom gradu,  pored postavljanja događaja koji ih zanimaju.

Plakatt ima i društvenu komponentu koja se ogleda u mogućnosti dodavanja i praćenja aktivnosti kontakata, objavljivanja prisustva i pozivanja na događaje, pisanja komentara, utisaka, postavljanja fotografija i video klipova.

Informacije na Plakattu su potpuno otvorene i dostupne putem pretrage preko Googlea i ostalih pretraživača, što je ogromna prednost za promotere događaja.

Iza Plakatta stoje dve firme — Rendered Text  i Sprawsm d.o.o..

I Popboks se priključio Plakattu.Komentari

  • Gravatar for Shpira
    Shpira (gost) | 11.01.2010. 12.34.17
    odlicna mreza
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.