Popboks - Mini turneja Velikog Prezira [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 11.03.2010. 07:25

Mini turneja Velikog Prezira

U narednom periodu Veliki Prezir će održati više koncerata u zemlji i regionu.

“Veoma se radujem predstojećim koncertima jer je to za mene jedan nezamenljiv osećaj u svakom smislu (...)"

U narednom periodu Veliki Prezir će održati više koncerata u zemlji i regionu.

“Veoma se radujem predstojećim koncertima jer je to za mene jedan nezamenljiv osećaj u svakom smislu. Prošlo je izvesno vreme od izlaska albuma i ovi koncerti su prava prilika da u jednim neposrednim okolnostima na neki način razmenimo utiske sa ljudima. Osećam uzbuđenje i 'električni naboj'”, izjavio je Vladimir Kolarić Kole povodom predstojećih koncerata.

U petak, 19. marta, Veliki Prezir će održati koncert u Bečeju, u Pozorišnom klubu Scena.

Slede koncerti u novosadskom klubu Trema (subota, 20. mart), u klubu Zeleno Zvono, u Zrenjaninu (nedelja, 21. mart), u beogradskom Domu omladine (sreda, 24. mart), u mostarskom KC Abrašević (subota, 17. april) i na Trenchtown festivalu u Subotici (petak, 30. april).

 

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.