Popboks - Albarn: za Blur bez pritiska [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 12.05.2010. 13:40 · 1

Albarn: za Blur bez pritiska

Pošto je nova pesma Blura, Fool's Day, prilično zainteresovala publiku, Damon Albrarn je otkrio je da bend ima još novih pesama.

“Definitivno ćemo snimiti još nekoliko ovih sedmoinčnih singlova. Volim poziciju bez pritiska", kaže za NME Albarn.

Pošto je nova pesma Blura, Fool's Day, prilično zainteresovala publiku, Damon Albrarn je otkrio je da bend ima još novih pesama.

“Definitivno ćemo snimiti još nekoliko ovih sedmoinčnih singlova. Volim poziciju bez pritiska. Ne možemo da radimo sve vreme, tako da ne želim da neko pomisli da će se album uskoro pojaviti. To nije moguće, ali zato imamo pesme”, kaže za NME Albarn.

Povodom dana nezavisnih prodavnica ploča Blur je nedavno izdao jednostrani singl koji je ubrzo na sajtu eBay dostigao cenu od 150 funti.

Bend je potom stavio pesmu na zvanični sajt gde se može besplatno downloadovati.

Blur je prošle godine održao nekoliko velikih koncerata u Britaniji, a Fool's Day je prvi novi materijal posle sedmogodišnje pauze.Komentari

  • Gravatar for ulicni hodac
    ulicni hodac (gost) | 12.05.2010. 23.38.33
    zivio BLUR :)))
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.