Popboks - Večeras Rambo Amadeus u Domu sindikata [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 17.12.2010. 09:43 · 1

Večeras Rambo Amadeus u Domu sindikata

Večeras će beogradskom Domu sindikata biti održan Beogradski koncert – projekat i koncert Ramba Amadeusa, ujedno najavljen i kao promocija novog albuma ovog muzičara, Virtouzo.

Večeras će beogradskom Domu sindikata biti održan Beogradski koncert – projekat i koncert Ramba Amadeusa, ujedno najavljen i kao promocija novog albuma ovog muzičara, Virtouzo.

Beogradski koncert je najavljen kao "Društveno Odgovorni Javni Nastup (D.O.J.N)" i humanitarna akcija kojom Rambo Amadeus želi da podseti na aktivnu ulogu umetnika u društvu.

“Umetnik je radnik u kulturi, njegovo delo je proizvod – umetnički produkt u koji je ugrađena društvena odgovornost. Umetnik je javni radnik, koji mora da bude društveno odgovoran, kao vatrogasac, radnik komunalnog, bolničar hitne pomoći. Njegova odgovornost je u otkrivanju društvene nepravilnosti što je prvi korak u njihovom otklanjanju...”, stoji u saopštenju povodom Rambovog projekta.

U okviru Beogradskog koncerta, aukcionom prodajom Vip karata, biće obezbeđeni  dodatni prihod Zavodu za vaspitanje dece i omladine Beograd.

Ulaznice za Beogradski koncert su u pretprodaji na biletarnici Doma sindikata, po ceni od 1.000, 1.200din i 1.500 dinara.

Šestog decemba Rambo Amadeus pokrenuo je aukcijsku prodaju "unikatne VIP GOLD SPECIJAL ulaznice".

"Karta je samo jedna, i omogućuje vlasniku da na vrhuncu koncerta izađe na binu i doživi ovacije, skandiranje i oduševljenje publike sa bine, kao prava zvijezda. Punude slati na rambadeus@gmail.com", objašnjeno je na njegovoj internet prezentaciji.

Cena ulaznice 12. decembra dostigla iznos od 230 eur, kako se navodi na sajtu Ramba Amadeusa

Vip ulaznice su takođe mogle da se kupe putem emaila rambadeus@gmail.com.

Beogradski koncert počinje u 20.30h.

 



Komentari

  • Gravatar for slatch
    slatch (gost) | 17.12.2010. 11.18.12
    rambajaga ili rambojaga :)
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.