Popboks - Mothership Orchestra sutra promovišu spot [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 22.12.2010. 10:14

Mothership Orchestra sutra promovišu spot

The Mothership Orchestra će sutra od 20h u Blow Up baru (Bul. Despota Stefana 36a, Beograd) promovisati novi spot za pesmu Dare You.

The Mothership Orchestra će sutra od 20h u Blow Up baru (Bul. Despota Stefana 36a, Beograd) promovisati novi spot za pesmu Dare You.

"Autor spota Milutin Jovančić (Block Out) na interesantan način je vizelizovao ovu melanholičnu božićnu kompoziciju koja zatvara debi album benda Song For You (Silos/Аmmonite Records)", navodi se u saopštenju benda.

Spot će biti premijerno prikazan za sve prijatelje The Mothership Orchestra, a u nastavku večeri svi prisutni će imati priliku da uživaju u muzici DJ dvojca Navigators (Nebojša Intruder & Bole Ammonite). Bend poziva svoje fanove, novinare i sve zaintersovane da dođu na promociju. Ulaz je besplatan.

Singl je, kao i ostale pesme sa albuma, dostupan za besplatan download na online etiketi Popboksa - SILOS.

Bend od nedavno ima i novi sajt - themothershiporchestra.rs.

 

 

Dare You by The Mothership OrchestraKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.