Popboks - One Big Hell i Siempre Peligroso u Blue Moonu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 22.12.2010. 15:15

One Big Hell i Siempre Peligroso u Blue Moonu

Sutra će, u beogradskom klubu Blue Moon (Zmaj Jovina 4), nastupiti One Big Hell iz Sremske Mitrovice i Siempre Peligroso iz Šapca.

Sutra će, u beogradskom klubu Blue Moon (Zmaj Jovina 4), nastupiti One Big Hell iz Sremske Mitrovice i Siempre Peligroso iz Šapca.

Siempre Peligroso čiji je bubnjar i koosnivač Milan Arnautović poznat i po svom radu u Goblinima, formiran je 2004. godine, a debi album su izdali 2009. Svirali su ispred Goblina na njihovom ovogodišnjem banjalučkom koncertu, sa Vladom Divljanom i grupom Svi na pod! u okviru Šabačkog letnjeg festivala i u više navrata sa bendom Stuttgart Online.

Postavu benda čine: Đole Pajić (vokal), Miloš Cvetuljac (gitara), Ivica Geratović (bas gitara) i Milan Arnautović (bubnjevi).

One Big Hell su snimili dva demo snimka i samizdat singl In The City (2006), a album Novi Dan (2008) nastao je kao kombinaciju novih pesama i traka iz prvog perioda benda. Tokom 2010. godine snimali su svoj drugi album.

One Big Hell su: Nemanja Velimirović (gitara/vokal), Miroslav Popov (bubnjevi) i Đorđe Radić (bas gitara, vokal).

Koncerti počinju u 22h.Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.