Popboks - Poslednji koncert za Gorillaz? [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 23.12.2010. 15:10

Poslednji koncert za Gorillaz?

Nakon što je završena svetska turneja benda Gorillaz, ovaj sastav možda više nikada neće nastupati u istoj postavi najavio je Damon Albarn.

Na poslednjem koncertu u okviru Escape To Plastic Beach turneje, u Vector Areni u Oklandu, Albarn je pozdravio kolege iz benda, Micka Jonesa, Paula Simonona, Bobbyja Womacka, Little Dragona i Daleya, prenosi NME.

Nakon što je završena svetska turneja benda Gorillaz, ovaj sastav možda više nikada neće nastupati u istoj postavi najavio je Damon Albarn.

Na poslednjem koncertu u okviru Escape To Plastic Beach turneje, u Vector Areni u Oklandu, Albarn je pozdravio muzičare iz benda, Micka Jonesa, Paula Simonona, Bobbyja Womacka, pevačicu Yukimi Nagano (Little Dragon) i Daleya, prenosi NME.

“Stvarno pokušavam da se suzdržim od sentimentalnosti večeras. Za nas je ovo poslednji put.. Nadamo se i molimo na ovoj bini, da ćemo opet imati priliku da radimo zajedno kao bend. Ali, možda se to nikada ne desi”, rekao je publici Albarn.

Gorillaz će objaviti novi album The Fall naredne godine.

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.