Popboks - Koncert Del Arno Banda u KST-u [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 27.01.2011. 09:18 · 1

Koncert Del Arno Banda u KST-u

Povodom obeležavanja rođendana Boba Marleya, u nedelju 6.februara, u Klubu studenata tehnike u Beogradu, koncert će održati Del Arno Band.

Povodom obeležavanja rođendana Boba Marleya, u nedelju 6.februara, u Klubu studenata tehnike u Beogradu, koncert će održati Del Arno Band.

"Ovo će biti prvi koncert u renoviranom klubu. Ujedno je želja i kluba i benda bila da se ovim koncertom započne nova koncertna sezona, jer je Del Arno Band svoje prve koncerte održao upravo u KST-u. Na ovom koncertu, pored rođendana Boba Marleya, takođe će se obeležiti dva jubileja, 25 godina postojanja Del Arno Banda i 50.rođendan Jovana Matića, pevača benda. Reggae ritmovi se uvek povezuju sa dobrim vibracijama, isto će biti i ovog puta. Spremite dobro raspoloženje i vidimo se 06.februara", navodi se u saopštenju KST-a.

Koncert počinje u 23h, a ulaznice se mogu kupiti po pretprodajnoj ceni od 500 dinara u prostorijama KST-a od 31. januara.

 Komentari

  • Gravatar for ajajaja-jaja
    ajajaja-jaja (gost) | 27.01.2011. 11.27.33
    razbole se lisica
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.