Popboks - Tom Waits uvršten u R'n'R Hall of Fame [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 16.03.2011. 07:37 · 1

Tom Waits uvršten u R'n'R Hall of Fame

Na ceremoniji u Waldorf Astoria Hotelu u Njujorku, koja je održana u ponedeljak, muzičar Tom Waits (61) je primljen u Rock and Roll Hall of Fame.

Njega je u Rock and Roll Hall of Fame "uveo" Neil Young, sa kojim je Waits potom održao kraći nastup.

Na ceremoniji u Waldorf Astoria Hotelu u Njujorku, koja je održana u ponedeljak, muzičar Tom Waits (61) je primljen u Rock and Roll Hall of Fame.

Njega je u Rock and Roll Hall of Fame "uveo" Neil Young, sa kojim je Waits potom održao kraći nastup.


“Rečeno mi je da nemam hitova i da sam težak za saradnju i rečeno mi je kao da je to nešto loše. Pesme su samo vrlo zanimljive stvari koje mogu da se urade sa vazduhom”, rekao je Waits uz prisećanje kako je sa 15 godina stavljao belilo za olovku na kosu i crtao brkove sebi da bi mogao da uđe na koncert Lightnin' Hopkinsa.

Iste večeri u Rock and Roll Hall of Fame primljeni su i Alice Cooper, Neil Diamond, pevačica nekadašnjih The Crystals Darlene Love, Dr. John, Leon Russell, Jac Holzman (osnivač Elektra Records) i Art Rupe (osnivač Specialty Records).

 Komentari

  • Gravatar for plastikmen plasticni
    plastikmen plasticni (gost) | 16.03.2011. 07.47.00
    “Rečeno mi je da nemam hitova i da sam težak za saradnju i rečeno mi je kao da je to nešto loše. Pesme su samo vrlo zanimljive stvari koje mogu da se urade sa vazduhom”, rekao je Waits uz prisećanje kako je sa 15 godina stavljao belilo za olovku na kosu i crtao brkove sebi da bi mogao da uđe na koncert Lightnin' Hopkinsa." Hocu ovakve izjave!
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.