Popboks - Novi singl grupe Branimir i Neprijatelji [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 13.06.2011. 09:30

Novi singl grupe Branimir i Neprijatelji

Internet portal Rock ulice i bend Branimir i Neprijatelji, sutra u 12h poklanjaju svim fanovima novi singl Zaljubljen u nju koji se kao bonus pesma nalazi na novom albumu Live Alive.

Internet portal Rock ulice  i bend Branimir i Neprijatelji, sutra u 12h poklanjaju svim fanovima novi singl Zaljubljen u nju koji se kao bonus pesma nalazi na novom albumu Live Alive.

"Novi singl benda Branimir i Neprijatelji možete besplatno preuzeti jedino na internet sajtu Rock ulice, a od numere Zaljubljen u nju ljubitelji rokenrola očekuju da će postati ovogodišnji letnji hit. Besplatnim novim singlom, Branimir i Neprijatelji započinju veoma interesantnu i značajnu nedelju u njihovoj karijeri, u kojoj će pored objavljivanja novog albuma, nastupati zajedno sa Letu Štuke (17. jun Fabrika, Novi Sad), otvoriti foto konkurs za „Naj fotka Neprijatelja“ i objaviti do sada neviđene i ekskluzivne fotografije iz dosadašnje karijere", navodi se u saopštenju.

Novi album Live Alive ove nedelje objaviće Studentski kulturni centar Novi Sad, a moći će da se kupi u CD šopu Mungos (Njegoševa 4) i na dan koncerta 17. juna u novosadskoj Fabrici.

„Posle svega što se dogodilo u poslednje vreme, a mislim na nezaboravan nastup sa velikim Manu Čaom na Spensu, odlukom žirija da nastupamo na ovogodišnjem Exit festivalu, i najavljenom svirkom sa sarajevskim bendom Letu Štuke, novi singl Zaljubljen u nju dolazi u pravo vreme kao najava novog albuma Live Alive i u znak zahvalnosti za sve fanove koji su bili uz nas sve ove godine“, rekao je Branimir Rosić, frontmen grupe Branimir & Neprijatelji.

Na sajtu Rock Ulice ove nedelje moći ćete da pročitate intervju sa bendom, pogledate do sada neobjavljene fotografije iz njihove karijere, upoznate se sa pojedinostima konkursa „Naj fotka Neprijatelja“ i osvojite specijalne nagrade.Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.