Popboks - Video: Darkwood Dub - Kraj oktobra [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 18.06.2011. 08:14 · 1

Video: Darkwood Dub - Kraj oktobra

Darkwood Dub su izbacili spot za novi singl - Kraj oktobra koji je od 8. juna dostupan za besplatno preuzimanje na sajtu exitmusic.tv.

Darkwood Dub su izbacili spot za novi singl - Kraj oktobra koji je od 8. juna dostupan za besplatno preuzimanje na sajtu exitmusic.tv.

Spot je režirao Ivan Šijak.

Bend će novi album objaviti na Exit etiketi 1. jula.

Darkwood Dub će Novosađani biti u prilici da čuju večeras na otvaranju Cinema City festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi, a održaće koncert i na Main stageu Exita prvog dana festivala, 7. jula.  



Komentari

  • Gravatar for brate...
    brate... (gost) | 22.06.2011. 18.14.41
    znači tolika je pljuvačina kad nema ni jednog komentara? a admin a?
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.