Popboks - Partibrejkers sinoć 'rasturili' Halu sportova [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 04.03.2012. 11:14 · 4

Partibrejkers sinoć 'rasturili' Halu sportova

Partibrejkers su sinoć održali u beogradskoj Hali sportova dvočasovni koncert za pamćenje pred oko 5.000 obožavalaca iz cele Srbije.

Partibrejkers su sinoć održali u beogradskoj Hali sportova dvočasovni koncert za pamćenje pred oko 5.000 obožavalaca iz cele Srbije.

Odavno nismo prisustvovali rock koncertu domaćeg benda na kojem je gotovo pet hiljada ljudi frenetično podržavalo bend iz pesme u pesmu.

Lider Partibrejkersa Zoran Kostić Cane odlično je komunicirao sa publikom koja je egzaltirano reagovala na svaku njegovu rečenicu između pesama, kao što su na primer: "Dobro veče braćo i sestre", "Inače, kako je? Baš vas ima, super!", "Znojimo se, volimo se" i na kraju nastupa - "Ovo je pobeda naprednih snaga nad snagama seljačkog kapitalizma, nek' nam se napuše k..."

Emotivna publika i odlično raspoložen bend učinili su ovaj koncert događajem koji će se zaista dugo pamtiti. Više je nego sigurno da bend koji na ovakav način proslavi 30 godina postojanja i aktivnog rada, ima još puno toga da ponudi svojoj publici. 

Vidljiv je bio i veliki broj roditelja sa decom u publici, a Cane je u jednom trenutku izjavio: "Mnogi od vas su napravljeni od ove muzike. Pozdravite mame i tate, i oni su ok, samo su malo sj..ani".

Pročitajte izveštaj sa koncerta iz pera Gorana Tarlaća

Pogledajte kako su izgledali početak i kraj ovog nesvakidašnjeg koncerta. 

Foto: Nemanja Đorđević

 

<



Komentari

  • Gravatar for Ištvan Pastor
    Ištvan Pastor (gost) | 04.03.2012. 19.14.24
    carevi
  • Gravatar for Grobar sa Floridez
    Grobar sa Floridez (gost) | 05.03.2012. 01.18.24
    Cane je rekao sve. Ja bih samo da se zahvalim u ime nas koji nismo mogli da budemo tamo, pre svega, na postavljanju snimaka sa koncerata. Nedajte da pobedi "narodna muzika" ( turbo pre svega ).
  • Gravatar for tanja
    tanja (gost) | 05.03.2012. 17.06.38
    bilo je fenomenaaaalno...jedni jedini!!!
  • Gravatar for Ћоми
    Ћоми (gost) | 06.03.2012. 00.31.48
    Е , а ел ником не смета то што су постали свете краве , институција и , уопште , све оно против чега су иступали ?
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.