Popboks - The Godfathers na Long Night festivalu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 05.03.2012. 13:44

The Godfathers na Long Night festivalu

Poznati engleski bend The Godfathers posle više od dve decenije ponovo će nastupiti u Beogradu 24. marta kao jedan od hedlajnera Long Night festivala.

Poznati engleski bend The Godfathers posle više od dve decenije ponovo će nastupiti u Beogradu 24. marta kao jedan od hedlajnera Long Night festivala.

Postali su poznati nizom hitova kao što su Hit By Hit, I Want Everything, Coz I Said So i She Gives Me Love, a 1990. stigli su i do Jugoslavije održavši dva žestoka koncerta u Zagrebu i Beogradu.

"Oduševljeni smo što se vraćamo u Beograd posle dve decenije! Ako se može zaključiti po fantastičnom prijemu na koji smo naišli prošlog aprila u Novom Sadu, i na 'Long najtu' se od nas može očekivati još jedna noć za pamćenje", poručuju Godfathers.

Godfathers sviraju u sali Amerikana DOB-a (22:20-23:30), a pre njih program na toj bini nazvanoj Red Bull otvaraju Jarboli (21:00-22:00).

Na Long Night festivalu koji će se održati 24. marta u tri dvorane Doma omladine Beograda nastupiće 14 izvođača iz Srbije, regiona i inostranstva. Učešće se već potvrdili Buzzcocks, Hladno pivo, Urban i Kanda Kodža i Nebojša.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.