Popboks - Večeras Dža ili bu, Mravi i Straight Mickey and the Boyz u Božidarcu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 18.05.2012. 19:37 · 1

Večeras Dža ili bu, Mravi i Straight Mickey and the Boyz u Božidarcu

Koncertni serijal Vračar Rocks! u beogradskom Božidarcu nastavlja se večeras (18. maja, 20h), nastupom bendova Dža ili bu, Mravi i Straight Mickey and the Boyz. Ulaznice se po ceni od 300 dinara mogu kupiti neposredno pre koncerta na ulazu u Božidarac.

Koncertni serijal Vračar Rocks! u beogradskom Božidarcu nastavlja se večeras (18. maj, 20h), nastupom bendova Dža ili bu, Mravi i Straight Mickey and the Boyz. Ulaznice se po ceni od 300 dinara mogu kupiti neposredno pre koncerta na ulazu u Božidarac.
Dža ili bu koji su upravo sa Vračara obeležiće ovom svirkom 25 godina postojanja. Bend je nedavno završio miks novog albuma čiji radni naziv je Kukovo leto, a pesma Vip se već vrti na radio stanicama. Dža ili bu će u Božidarcu odsvirati nekoliko novih numera ali će okosnicu repertoara činiti dobro poznate pesme sa prethodnih šest albuma. Nebojša Simeunović Sabljar i njegova ekipa najavljuju da će u set listi biti pojedine pesme koje nisu svirali više od decenije a na bini će im se tokom koncerta pridružiti originalni basista, jedan od osnivača benda Duško Milojević. 
Grupa Mravi postoji još od sredine devedesetih ali je tek pre nekoliko meseci obnovila rad posle desetogodišnje pauze. Debi album Na travi (Metropolis Records, 1998) prošao je, svojevremeno, veoma dobro a povratnička numera i spot Mladi čovek najavljuju drugi CD koji bi trebalo da izađe na jesen. 
Beogradski garažni trio Straight Mickey and the Boyz će tokom leta, kako najavljuju, nastupiti na mnogim festivalima u regionu, a do kraja godine se planira realizacija albuma. 

 

 Komentari

  • Gravatar for bob
    bob (gost) | 18.05.2012. 22.02.09
    mravi kidaju, videcete!
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.