Popboks - Novi album Bajage i Instruktora 6. juna [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 26.05.2012. 18:19 · 3

Novi album Bajage i Instruktora 6. juna

Bajaga i Instruktori objaviće novi album 6. juna - CD Daljina, dim i prašina pojaviće se u prodaji u paketu sa knjigom poezije Momčila Bajagića Vodič kroz snove, po ceni od 450 dinara na kioscima i prodajnim mestima kompanije Novosti u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj.

Bajaga i Instruktori objaviće novi album 6. juna - CD Daljina, dim i prašina pojaviće se u prodaji u paketu sa knjigom poezije Momčila Bajagića Vodič kroz snove, po ceni od 450 dinara na kioscima i prodajnim mestima kompanije Novosti u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj.

"Novi album izlazi na malo drugačiji način nego što su ljudi navikli. Izdajemo knjigu pesama, napravio sam izbor nekih od mojih najboljih pesma, plus ove nove, i ta zbirka se zove Vodič kroz snove, a uz nju dobijete novi album Daljina, dim i prašina. Cena je ultrapopularna jer znamo da su vremena teška", kaže Bajaga.

Knjiga sadrži sedamdesetak Bajaginih pesama iz svih delova karijere, brojne fotografije i predgovore rok novinara Pece Popovića, dramskog pisca Dušana Kovačevića i književnog kritičara Aleksandra Jerkova.

Za ostatak bivše Jugoslavije knjigu i album objaviće zagrebački Dallas Records, takođe 6. juna.  



Komentari

  • Gravatar for Anastasia
    Anastasia (gost) | 27.05.2012. 02.32.41
    Bajagine nove pesme su jaaako lepe! Fenomenalan je!Prava Legenda!
  • Gravatar for Nati
    Nati (gost) | 29.05.2012. 04.26.11
    ODLICNA!SVAKA CAST!Od 2 godine cekam vas novi album!
  • Gravatar for Ivan
    Ivan (gost) | 01.06.2012. 03.02.57
    Bravo majstore, izvanredno!
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.