Popboks - Reunion Beograda u nedelju [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 04.09.2012. 10:42

Reunion Beograda u nedelju

Grupa Beograd, koja je bila aktivna početkom osamdesetih, za vreme novog talasa, održaće povratnički koncert u prestonici u nedelju 9. septembra (22h), na splavu 20/44.

Grupa Beograd, koja je bila aktivna početkom osamdesetih, za vreme novog talasa, održaće povratnički koncert u prestonici u nedelju 9. septembra (22h), na splavu 20/44 (Savski kej bb, kod Brankovog mosta), cena ulaznice je 300 dinara.

Članovi grupe najavljuju da će, pored pesama sa svog albuma Remek Depo, izvesti i nekoliko numera grupe Xanax, ali u drugačijem aranžnmanu. Dva benda su sarađivala na pesmi Mašinerija sa Xanax prvenca Ispod površine.

Tokom nastupa će moći da se kupi, u ograničenom tiražu (30 primeraka) vinil singl sa numerama TV, Sanjaš li u boji i Mrak, po ceni od 500 dinara. Povratnički koncert će održati četvrta postava grupe Beograd, koju čine Dejan Stanisavljević (synth, vokal), Milan Bubalo (Ableton Live Sequencer), Sana Garić (synth, vokal), Igor Panić Ziggy (gitara i pedale) i Miroslav Ćatić (bubnjevi), DJ podršku će pružiti Vlaca (ex Robot).

Grupa Beograd najavljuje "veliku žurku za sve koji, kroz zvuke 80-ih, odsvirane duhom 2012, žele da uđu u novu eru koja donosi promene".Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.