Popboks - Rambo Amadeus: Babo barabo je predviđena da bude Hit (Video) [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 07.11.2012. 13:45 · 9

Rambo Amadeus: Babo barabo je predviđena da bude Hit (Video)

Svetski kilo car Rambo Amadeus objavio je na servisu YouTube spot za numeru Babo barabo. Spot je snimljen u saradnji sa KUD Gradačac, a o novom video radu Amadeus veli: "Nismo radili nikakvu montažu, već smo jednostavno pustili našu muziku uz njihovu sliku i dobili ovaj rezultat. Sa velikim poštovanjem i simpatijama gledam na rad kulturno-umjetničkih društava širom Ex-SFRJ, bez razlike, jer su KUD-ovi prava mjesta gdje omladina treba da se druži i provodi svoje vrijeme."

Svetski kilo car Rambo Amadeus objavio je na servisu YouTube spot za numeru Babo barabo. Spot je snimljen u saradnji sa KUD Gradačac, a o novom video radu Amadeus veli: "Zahvaljujem KUD Gradačac na ustupljenom video snimku . Napominjemo da nismo radili nikakvu montažu, već smo jednostavno pustili našu muziku uz njihovu sliku i dobili ovaj rezultat. Sa velikim poštovanjem i simpatijama gledam na rad kulturno-umjetničkih društava širom Ex-SFRJ, bez razlike, jer su KUD-ovi prava mjesta gdje omladina treba da se druži i provodi svoje vrijeme. Nadam se da ću imati prilike i uživo sa KUD Gradačac da nastupim negdje."

O tematici same pesme Rambo Amadeus otkriva: "Inače, pjesma je autoterapijska, bavi se pitanjem mogućnosti postojanja individualnog autoreferentnog sistema, to jest da li je uopšte moguće imati uvid u samog sebe, i da li je povratna sprega izmedju "Ja" i "Nad Ja" moguća. Ova pjesma je takođe predviđena da bude Hit, pa bi bilo sasvim zgodno da link pošaljete prijateljima. Kome je potreban audio snimak za radio ili diskoteku, naći će ga ovih dana na www.ramboamadeus.com."

Za kraj, poznati muzičar povodom ove pesme gaji nade: "Naročito bi me obradovalo kada bi sada neko kulturno umjetničko društvo spremilo namjensku koreografiju za ovu pjesmu i snimili još koji klip na istu temu."

Spot za Babo barabo možete pogledati ispod.



Komentari

  • Gravatar for Grobar sa Floride
    Grobar sa Floride (gost) | 07.11.2012. 20.34.38
    a sto vi sa popboksa, ne objavljujete sta radi severina, amidza, ceca, meca, buca, i ekipa sa pinka? kakve ovo ima veze sa kulturom? koja je razlika izmedju "kuca - posao" i ove "pesme"? ma daj.....
  • Gravatar for Ivan
    Ivan (gost) | 08.11.2012. 05.55.55
    Rambo bi mogao da pauzira malo... recimo zauvek.
  • Gravatar for @Grobar sa Floride
    @Grobar sa Floride (gost) | 08.11.2012. 05.57.06
    Ekrem Jevric je nekome i interesantan.
  • Gravatar for Multietnik
    Multietnik (gost) | 08.11.2012. 09.57.25
    Pa nije ni cudo sto ga je napustio ceo bend.Posle Euro-neuro evo jos jednog srozavanja.Covek je napisao mnogo genijalnih pesama da bi se ovako srozavao.
  • Gravatar for pa shta
    pa shta (gost) | 08.11.2012. 13.35.44
    Ovaj muzicki pravac su vec istrazivali SARS i KKN u pesmama tipa rakije, kafane i rokenrol. Ali Rambo ne umotava narodnjake u oblande popularne mouzike i zbog toga ostaje car...
  • Gravatar for Omađijan
    Omađijan (gost) | 08.11.2012. 15.25.01
    Bombardiranje Bosne i Gradačca
  • Gravatar for Ivan Krokovski
    Ivan Krokovski (gost) | 08.11.2012. 17.17.15
    Rambo loodak, cist art!
  • Gravatar for evo naprimer, ja.
    evo naprimer, ja. (gost) | 09.11.2012. 00.58.31
    pazi, kao koncept skroz mi je razumljivo i ok ali ja ovo ne volim. ramo može da tera kera i da se obraća hermetičkom krugu štovalaca ali ja ovo ne volim.
  • Gravatar for kilo hejtera
    kilo hejtera (gost) | 09.11.2012. 19.45.22
    Za sve koji Cara uporedjuju sa nedostojnima https://www.youtube.com/watch?v=qnPZy3vHmsA
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.