Popboks - Riblja čorba: Uskoro album i singlica [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 09.11.2012. 09:47

Riblja čorba: Uskoro album i singlica

Devetnaesti studijski album Riblje čorbe Uzbuna, kao i singl ploča, na čijoj A strani će biti naslovna numera albuma, a na B strani živa verzija pesme Užasno mi nedostaje (snimak iz Master Blaster studija), za nekoliko dana će se naći u prodaji.

Devetnaesti studijski album Riblje čorbe Uzbuna, kao i singl ploča, na čijoj A strani će biti naslovna numera albuma, a na B strani živa verzija pesme Užasno mi nedostaje (snimak iz Master Blaster studija), za nekoliko dana će se naći u prodaji.

Producent albuma, koji će objaviti City Records, je John McCoy (na slici sa članovima grupe, četvrti sleva), bend je obnovio saradnju sa Britancem posle 27 godina. Na CD-u će se naći 12 pesama - publici su, što sa živih nastupa, što kroz medijsko prezentovanje, poznate obrada Kondorovog leta Lelek Serba, zatim Šerše La Fam, Uzbuna i balada Kad me već lažeš (Izgubljen), a na zvaničnoj FB stranici benda su objavljeni tekstovi svih pesama.

Izdavač singla, kao i LP izdanja albuma, je Fidbox (Beograd), a prva singlica koju bend, posle 25 godina, objavljuje, moći će da se kupi na sledećim lokacijama u prestonici: Dallas Records (knjižara Vulkan u Sremskoj), Leila Shop (Kralja Petra 41), Pinball Wizards (Makedonska 30), Yugovynil (Toplička 25), Music Shop Evergreen (podzemni prolaz Arkade), kao i u Novom Sadu (Mungos, Njegoševa 14) i Šapcu (Music Box, Gospodar Jevremova 15). Uskoro se očekuju podaci o prodajnim mestima u drugim gradovima Srbije.

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.