Popboks - Zoran Kostić Cane: Novi album na proleće [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 28.11.2012. 10:15 · 1

Zoran Kostić Cane: Novi album na proleće

Partibrejkers sutra (29. novembar), u sklopu obeležavanja tri decenije postojannja, sviraju u maloj sali novosadskog Spensa, a frontmen Zoran Kostić Cane je u izjavi za Popboks između ostalog rekao da se novi album radnog naziva Sirotinjsko carstvo može očekivati u proleće 2013. godine.

Partibrejkers sutra (29. novembar), u sklopu obeležavanja tri decenije postojanja, sviraju u maloj sali novosadskog Spensa, u organizaciji promoterske kuće Long Play. Tim povodom, frontmen Zoran Kostić Cane je kratko pričao za Popboks.

Upitan za utiske sa prethodnih novosadskih koncerata i da li mu je nešto posebno ostalo u sećanju, rekao je: "Suviše je rano da kopam po prošlosti (Caneta smo zvali za izjavu u 9.30h, prim. ur). Uvek je dobro bilo u Novom Sadu - dugo sviramo tamo, od '83. Publika je žestoka, nadamo se da će i ovoga puta biti tako".

Na pitanje da li će biti nekih bitnih razlika u odnosu na martovski koncert u novobeogradskoj Hali sportova, u svom stilu je odgovorio: "Uglavnom ne, isti su članovi grupe".

Rad na novom albumu je odmakao?

"Radimo ga po delovima, privodimo ga kraju. Završićemo tamo - kraj januara, februar, levo desno, planiramo ga za proleće. Imamo 13, 14 pesama, radni naziv je Sirotinjsko carstvo"

Cena ulaznice za NS koncert je još danas 800, a sutra će biti 1000 dinara. Pre Partibrejkersa će nastupiti Dža ili bu.



Komentari

  • Gravatar for sinoć u gradu
    sinoć u gradu (gost) | 28.11.2012. 21.48.54
    ''Pre Partibrejkersa će nastupiti Dža ili bu.'' - te se posetioci pozivaju da na koncert zakasne taman toliko da propuste dotične.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.