Popboks - Video: S.A.R.S. - Mir u svetu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 03.01.2013. 10:25 · 3

Video: S.A.R.S. - Mir u svetu

Beogradska grupa S.A.R.S. objavila je spot za numeru Mir u svetu, kojom najavljuje izlazak trećeg albuma. U pesmi i spotu kao gost se pojavljuje Dialup Lama, frotmen sastava Bolesna štenad i The Branka.

Beogradska grupa S.A.R.S objavila je spot za numeru Mir u svetu, kojom najavljuje izlazak trećeg albuma. U pesmi i spotu kao gost se pojavljuje Dialup Lama, frontmen sastava Bolesna štenad i The Branka. Video za Mir u svetu sniman je na više javnih lokacija u Beogradu i u klubu Scena u zgradi BIGZ-a. Treći album benda S.A.R.S. trebalo bi da da bude objavljen na proleće ove godine.

Prvi istoimeni album S.A.R.S. su objavili 2009. godine, a sa njega ih je proslavio singl Buđav lebac, dok je drugo izdanje Perspektiva izašlo 31. decembra 2010. godine. Grupu su 2006. osnovali Dragan Kovačević Žabac i Aleksandar Luković Lukac. S.A.R.S. su pre pet godina po izboru kritičara Popbkosa bili svrstani među deset najboljih novih bendova.

 



Komentari

  • Gravatar for Bojan
    Bojan (gost) | 03.01.2013. 23.49.01
    Sto je lepo izmontiran i sinhronizovan spot.Vrlo profesionalno.
  • Gravatar for Uzas
    Uzas (gost) | 03.01.2013. 23.50.11
    Ovaj pevac kao da je pogresio kafanu i grupu
  • Gravatar for Zagor
    Zagor (gost) | 04.01.2013. 01.14.05
    ima li sta gore od banalne angazovanosti sa pateticnom porukom?
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.