Popboks - Video: Ana Ćurčin - Cut Loose [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 29.01.2013. 19:15

Video: Ana Ćurčin - Cut Loose

Ana Ćurčin je objavila svoj prvi spot za numeru Cut Loose, a tim povodom je za naš magazin između ostalog rekla: "Sve se nekako spontano desilo, tako da ne mogu još da kažem da li planiram da snimim album i kada bi to eventualno moglo da bude. Pre šest, sedam godina snimila sam demo dok sam živela u Rusiji. Tamo sam tada imala i nekoliko svirki, a potom sam počela da se bavim nekim drugim stvarima..."

Ana Ćurčin je objavila spot za numeru Cut Loose. Ana se inače bavi pozorišnom organizacijom, a Cut Loose je njen povratak u muzičke vode posle skoro sedomogodišnje pauze. Krajem prošle godine održala je samostalni koncert u Kulturnom centru Grad u Beogradu. Pored autorskih pesama, njen repertoar predstavljaju i obrade Toma Waitsa, Demian Ricea, Portisheada...

"Sve se nekako spontano desilo, tako da ne mogu još da kažem da li planiram da snimim album i kada bi to eventualno moglo da bude. Hajde da vidimo prvo šta će se dešavati, pa ću onda smisliti šta će biti dalje... Pre šest, sedam godina snimila sam demo dok sam živela u Rusiji. Tamo sam tada imala i nekoliko svirki, a potom sam počela da se bavim nekim drugim stvarima. Sada sam ponovo tu, pa ćemo videti...", ostala je tajanstvena 27-godišnja Ana u izjavi za Popboks.

Režiju spota Cut Loose potpisao je Miki Jaćimović, dok se kao glumice u njemu pojavljuju Ana Kulić i Ana Đorđević. Još neke numere u izvođenju Ane Ćurčin možete poslušati na njenom MySpace profilu.

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.