Popboks - Marina Perazić: Današnja muzika i izvođači su takvi da ustvari samo zahvaljujući njima mi i dalje imamo prođu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 21.02.2013. 14:45 · 4

Marina Perazić: Današnja muzika i izvođači su takvi da ustvari samo zahvaljujući njima mi i dalje imamo prođu

Marina Perazić tvrdi da je spremna za beogradski koncert Denis & Denis, ali ne krije da zbog njega istovremeno oseća "stisak u grlu"

Vlada Živanović

"Velika je odgovornost posle ovoliko godina ponovo nastupiti u Beogradu. Beograd je uvijek bio onaj koji nas je gurao kao bend, mada moram priznati da smo krajem prošle godine naišli i na sjajan prijem u Zagrebu. Ne znam kako da ovo sljedeće kažem a da ne zvuči loše... Ali, današnja muzika i današnji izvođači su takvi da ustvari samo zahvaljujući njima mi i dalje imamo prođu. Zahvaljujući oskudnosti na sceni Denis & Denis može ponovo da krene na turneju, a po onome što sam videla na prethodnim koncertima, od kako smo se okupili, imamo i veoma mladu publiku, a ne samo onu koja nas je slušala osamdesetih", rekla je Marina Perazić na današnjoj konferenciji za medije u Mikser Houseu gde će 7. marta Denis & Denis održati koncert.

Pevačica Denis & Denis najavila je da će na beogradskom koncertu izvesti bukvalno sve pesme koje je snimila dok je sarađivala sa  Davorom Toljom.

"Davor mi je povodom 30-godišnjice od osnivanja uputio email u kome me je pitao da li bih ponovo nastupala sa njim. Iako je pričao u medijima da nikada više neće raditi sa mnom, eto, prelomio je da me preko emaila pita. Ja sam mu preko emaila i odgovorila samo sa jednim 'Da'. Pevaću zaista sve pjesme koje sam sa Davorom snimila u studiju, tako da publika ne treba da brine. Sada imamo desetočlani bend, još jednog klavijaturistu uz Davora... Biću tu i Edi Kraljević sa kojim je Davor kasnije radio, a vi ga znate kao momka iz spota Soba 23. Biće tu i Rubi Montanari Knez sa kojom je Davor snimio novi album i koji promoviše, ali ponavljam da se zna koje su glavne stvari Denis & Denis", zaključila je Marina Perazić.

Organizatori su naglasili da koncert početak koncerta Denis & Denis (21:00) neće kasniti. Pola sata pre koncerta i sat i po posle njega planiran je DJ set sa gostima sa VH1 televizije. Karte za koncert mogu se nabaviti na prodajnim mestima Eventima po ceni od 1.600 dinara za regularnu i 2.600 dinara za VIP ulaznicu.

Marina Perazić je pre nekoliko dana u intervjuu za Popboks rekla da ne isključuje mogućunost da i posle ove turneje nastavi saradnju sa Davorom Toljom.

:: KUPITE ULAZNICE ::



Komentari

  • Gravatar for Oposum
    Oposum (gost) | 22.02.2013. 11.46.21
    Draga gospođo Perazić, Vaš komentar o "današnjoj muzici i izvođačima" najviše govori o Vama, vašoj kulturi, i Vašem nepoznavanju aktuelne muzičke ponude u Srbiji i regionu. Budite zahvalni na svemu što su u Vas i Vama slične ulagale državne izdavačke kuće u vreme kada je to imalo smisla, niko više danas nema taj luksuz. Živite od stare slave, starog marketinga i drugarskih veza po medijima. Dajte da čujemo neku novu vašu pesmu.
    • Gravatar for Ivan
      Ivan (gost) | 23.02.2013. 08.59.49
      Istina!
  • Gravatar for n.
    n. (gost) | 22.02.2013. 23.03.42
    Gospojo Perazić, koji ste bend pozvali da Vam bude predgrupa... tek da pomognete nekom bendu da dođe do publike. Nije moguće da Vam se baš nijedan ne dopada? m?
  • Gravatar for stiv
    stiv (gost) | 23.02.2013. 23.35.14
    pojesces sve...dum dum dum dum......kobasiceE
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.