Popboks - Bajaga sa prijateljima na Kalemegdanu 22. juna [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 12.03.2013. 12:40 · 1

Bajaga sa prijateljima na Kalemegdanu 22. juna

Bajaga & instruktori održaće 22. juna koncert u Donjem gradu Kalemegdana

Bajaga & instruktori će prvi put u karijeri nastupiti na Kalemegdanu. Bend se trenutno nalazi na turneji u okviru koje promoviše poslednji studijski album Daljina, dim i prašina, a nastup u Beogradu najavljuje se kao koncert na kome će nastupiti i prijatelji, čija imena za sada ostaju u tajnosti.

"O koncertu u Donjem gradu odavno razmišljamo i u njegovu realizaciju smo krenuli još pre nekoliko meseci. Mnogo mi je drago što će se ovaj koncert desiti baš u Donjem gradu jer u pesmi Iza nas, sa albuma Od bižuterije do ćilibara, ima stih 'u Donjem gradu, kod brda za razmišljanje'. Bina će na ovom koncertu upravo biti ispod brda za razmišljanje", navodi se u izjavi Momčila Bajagića povodom koncerta.

Bajaga & instruktori slave 29 godina postojanja grupe, pa će u skladu sa tim karte za koncert moći da se u prvih 29 dana od početka prodaje kupe po povlašćenim cenama. Ulaznice će u periodu od 18. marta do 15. aprila koštati 900 dinara, odnosno 1.300 za fan pit i 2.500 za VIP tribine, a moći će da se nabave preko prodajne mreže Eventima.

 



Komentari

  • Gravatar for Anastasia
    Anastasia (gost) | 12.03.2013. 20.01.26
    BAJAGA i Instruktori - Idoli celog mog zivota!Jedva cekam vas koncert u 22.juna!
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.