Popboks - Video: Stray Dogg - ATTIC Sessions VOL II [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 21.03.2013. 11:30

Video: Stray Dogg - ATTIC Sessions VOL II

Stray Dogg je u okviru druge epizode serijala ATTIC Sessions uživo izveo dve obrade.

Dušan Strajnić je sa svojim bendom odsvirao nadahnute verzije pesama Lover You Should've Come Over Jeffa Buckleya i Everybody's Got To Learn Sometime engleske grupe The Korgis.

"Ovo je drugi Attic session koji smo snimili, mozda naše omiljene dve obrade koje sviramo. Super je bila atmosfera na snimanju, a i momci iz Attica stvarno znaju svoj posao. Izlazi tačno pred koncert u Kragujevcu u petak, da malo podgrejemo stvari, sviraćemo sigurno obe pesme", izjavio je Dušan Strajnić za Popboks.

ATTIC Sessions je projekat ATTIC studios tima iz Beograda. U pitanju je projekat koji, kako se navodi "autore i bendove prezentuje u novom ruhu, iskreno i sirovo, svaki put potpuno live iz prostorija ATTIC studija. Ideja ovog projekta je da se neposrednost u stvaranju i izvođenju muzike približi publici koja nema prilike da domaće bendove gleda i sluša u sličnom izdanju".

Preslušajte ispod Lover You Shouldve Come Over i Everybody's Got To Learn Sometime:



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.