Popboks - Preslušajte: E-Play ft Matija Dedić - Iluzija [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 25.03.2013. 12:41

Preslušajte: E-Play ft Matija Dedić - Iluzija

Grupa E-Play objavila je singl "Iluzija" na kome gostuje hrvatski pijanista Matija Dedić

Pesmu Iluzija producirali su Andreja Jovanović i Nikola Vranjković, a snimana je u studijima u Beogradu i Zagrebu. Singl se može besplatno preuzeti sa sajta Exitmusic.

"Još na probi se javila ideja da bi bilo super da ubacimo klavir. Kada sam pozvala Matiju Dedića da gostuje, moram priznati da nisam bila sigurna kako će on da reaguje pošto nam se stilovi dosta razlikuju. Samo smo njega hteli, da je odbio ne bi zvali nikoga drugog. On je međutim oduševljeno prihvatio poziv i svojim kreativnim uplivom neverovatno je doprineo pesmi", navodi se u izjavi Maje Cvetković, frontmena E-Playa.

Grupa E-Play najavila je i da bi uskoro trebalo da objavi svoj četvrti studijski album. Preslušajte dole pesmu Iluzija.

Foto: Aleksandar Zec

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.