Popboks - Video: By-Pass - Ništa nije večno [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 29.03.2013. 15:55 · 3

Video: By-Pass - Ništa nije večno

Pančevački bend By-Pass je izbacio spot za pesmu Ništa nije večno, drugi singl sa povratničkog albuma čije se objavljivanje očekuje tokom proleća ove godine.

U pitanju je, nakon pesme Nedelja, drugi u nizu singlova By-Passa koji posle dugogodišnje diskografske pauze u novobeogradskom studiju Underground privodi kraju rad na novom albumu.

Pesme su pod producentskom palicom Marka Jovanovića Artura i Vladimira Zdravkovića trenutno u završnoj fazi miksanja, a za post produkciju i mastering je zadužen čuveni Abbey Road studio u Londonu. Očekuje se da kompletan materijal ugleda svetlost dana tokom proleća, a do tada će kako bend najavjuje biti plasirano još par singlova/spotova.

Reditelj, montažer odnosno kompletan autor spota za pesmu Ništa nije večno je Stefan Gaćeša.



Komentari

  • Gravatar for zorga-s
    zorga-s (gost) | 01.04.2013. 12.31.50
    Progresivna,ambiciozna grupa pancevackih momaka,koji ocigledno znaju da sviraju,neguju svoj,odavno vec prepoznatljiv stil ,kako u muziciranju,tako i svojim ponasanjem na sceni.nelibe se ekserimentisanja u istrazivanju i primeni novih zvukova i obogacivanjem svog stila,sto ce ih odvesti daleko u svojim buducim nastupima.nisu ni iz bliza rekli i pokazali sta umeju i mogu.ostaje da to cujemo i vidimo u nekom buducem vremenu...raduje to sto,veliki pecat i trag u zvucnom izrazu ove grupe ostavlja mladi Stefan Gacesa,koji svojim talentom i skolovanom kreativnocu majstorski uoblicava prepoznatljiv zvuk grupe,a motiv prirodan proistice iz ciste ljubavi prema ovoj vrsti muzike.MOMCI,SAMO NAPRED<USPEH PRE ILI KASNIJE<KAO POSLEDICA PREDANE SVIRKE,DOLAZI DO IZRAZAJA!
    • Gravatar for buha
      buha (gost) | 10.05.2013. 13.01.17
      sta je ovo? tool?! ne mogu da verujem koliko ljudi odu daleko u kopiranju svojih idola, samo da bi se pojavili na televizoru...
      • Gravatar for Pexa
        Pexa (gost) | 10.05.2013. 14.47.48
        Tvoj komentar mi privukao paznju pa reko da cujem i ja. Zaista, ovako brutalnu kradju odavno nisam cuo.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.