Popboks - Green Day će u Beogradu svirati dva i po sata [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 02.04.2013. 11:50 · 2

Green Day će u Beogradu svirati dva i po sata

Menadžment grupe Green Day najavio je svim festivalima u Evropi da popularni bend planira set listu u trajanju od dva i po sata.

Green Day će nastupiti 27. maja na Kalemegdanu, u velikom parku ispod bedema Beogradske tvrđave, što će biti ujedno njihov jedini nastup u ovom delu sveta.

Tokom proteklog vikenda bend su krenuo sa serijom koncerata po najvećim američkim arenama, koju će krunisati velikim koncertom u Los Anđelesu. Evropsku turneju otvoriće u Milanu 24. maja, dok ih posle koncerta 27. maja na Kalemegdanu, 1. juna očekuje Emirates stadion u Londonu.

Kao podrška na koncertu Green Daya u Beogradu (odnosno događaju pod nazivom Calling 2013) sviraće Hladno pivo, Superhiks i Atheist Rap. Ulaznice se prodaju širom Srbije i celog regiona u prodajnoj mreži Eventim (link ispod vesti), po cenama od 2790 za P2 zonu, 3390 za P1 i 3990 dinara za Fan pit, "što su ujedno i najjeftinije cene ulaznica na predstojećoj turneji grupe Green Day", navodi organizator.


:: KUPITE ULAZNICE ::

 



Komentari

  • Gravatar for malkolm
    malkolm (gost) | 02.04.2013. 16.15.41
    bice to 2 i po sata laznog punka.
    • Gravatar for МТВ
      МТВ (gost) | 03.04.2013. 10.29.59
      И више са предгрупама.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.