Popboks - Arena upozorava na lažne ulaznice za Beyonce [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 09.04.2013. 08:29

Arena upozorava na lažne ulaznice za Beyonce

Kombank arena upozorava da su se pojavile falsifikovane (nevažeće) ulaznice za koncert Beyonce 15. aprila.

Iz Arene napominju da će za koncert američke pevačice važiti isključivo ulaznice sa validnim bar kodom koje su kupljene na zvaničnim prodajnim mestima Eventima, ili preko sajtova Kombank arene i Eventima. Upozoravaju se svi oni koji nisu kupili ulaznice na ovlašćenim mestima da verovatno neće moći da prisustvuju koncertu Beyonce pošto njihova karta neće proći digitalnu kontrolu na ulazu.

Kombank arena podseća i da su sve ulaznice za koncert Beyonce rasprodane u rekordnom roku od četiri dana. Navala na ulaznice za Beyonce nije samo u Srbiji, pa je tako policija u Mančesteru zbog velike gužve na blagajni zabranila prodaju karata za koncert američke pevačice.

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.