Popboks - Video: Pharrell Williams izvodi Get Lucky, tri puta [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 21.04.2013. 22:09

Video: Pharrell Williams izvodi Get Lucky, tri puta

Pharrell Williams je pre dva dana u Bruklinu na promotivnoj zabavi HTC One telefona izveo tri puta zaredom novi singl grupe Daft Punk.

Popboks

Zvanična verzija singla traje 4:07 minuta, dok će ona koja će se naći na albumu biti dugačka 6:07. Pesmu je francuski duo uradio zajedno sa Pharrell Williamsom (vokal) i Nile Rodgersom (gitara).

Get Lucky će se naći na četvrtom albumu Random Access Memories koji će Daft Punk objaviti 21. maja, a promocija će se odigrati na Sajmu poljoprivrede u australijskom mestu Vi Va. Za sada se zna da će na ovom albumu gostovati i pionir disko muzike Giorgio Moroder.

Pogledajte ispod tri puta zaredom Get Lucky u ukupnom trajanju od 11.15 min.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.